TipMookenMiddelaar TipMookenMiddelaar TipMookenMiddelaar

Uw mening over Mook en Middelaar Aanmelden

Marktonderzoek

1 Marktonderzoek via TipMookenMiddelaar

Weet u wat de inwoners van Mook en Middelaar écht vinden? Keuzes kunnen gemaakt worden op basis van onderbuikgevoel, maar klopt dit gevoel ook? TipMookenMiddelaar zoekt het voor u uit!
TipMookenMiddelaar is een initiatief van onderzoeksbureau Toponderzoek.

Het burgerpanel is van en voor inwoners uit Mook en Middelaar. Wilt u geen keuzes maken op onderbuikgevoel, maar de juiste prioriteiten stellen en/of zorgen dat er draagvlak is? Bent u bijvoorbeeld één van de volgende doelgroepen, zet TipMookenMiddelaar dan in bij uw zoektocht naar antwoorden:
- Inwoners
- Ondernemers
- Verenigingen
- Stichtingen
- Wijkraden (woningcorporatie)
- Overheid

Met meer dan 150 deelnemers voert TipMookenMiddelaar periodiek onderzoeken uit, variërend van beknopte tot uitgebreide raadplegingen. Voor het verzamelen van de benodigde onderzoeksgegevens maakt TipMookenMiddelaar gebruik van het eigen inwonerspanel.

Door een raadpleging uit te voeren krijgt u concrete input (tips) om onderbouwde keuzes te maken. Lees hier meer over de Tip-methodiek.

Interesse in een onderzoek via TipMookenMiddelaar? Neem contact met Pauline Manders op via pauline@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.

Naast marktonderzoek via TipMookenMiddelaar kent Toponderzoek nog diverse andere methodes voor marktonderzoek.

2 Marktonderzoek aangevuld met andere onderzoeksmethoden

Afhankelijk van de onderzoeksvraag zoekt Toponderzoek bijliggende marktonderzoekmethode. TipMookenMiddelaar is doeltreffend, lokaal, snel en actueel. Voor sommige doelgroepen kan het echter wenselijk zijn om op te schalen met andere veldwerkmethoden. Denk aan schriftelijk, telefonisch, online (o.a. Facebook, Instagram) of het live enquêteren op locatie. Daarbij werkt Toponderzoek met verschillende onderzoekspecialisten.

Interesse in een aanvullend marktonderzoek? Neem contact met Pauline Manders op via pauline@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.

3 Marktonderzoek in uw eigen organisatie

Ook is marktonderzoek in uw eigen organisatie mogelijk via Toponderzoek, dit kan via Bron Survey. Daarbij wordt een onderzoek, een raadpleging uitgevoerd onder uw eigen ambassadeurs: uw klanten & medewerkers. Aanbevelingmarketing vindt plaats. Kijk voor meer informatie op: Bron Survey.

Interesse in een onderzoek voor uw eigen organisatie? Neem contact met Martijn Hulsen op via martijn@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.